Kesän 2020 erikoisristeilyt myynnissä nyt - kohteina Pietari, Visby, Riika, Maarianhamina ja Uppsala.

Kesän ainutlaatuiset erikoisristeilykohteet - uutuutena Pietari!

Europalla tehtäviä erikoisristeilyjä on tänä vuonna yhdeksän. Upeat kohdekaupungit takaavat erityisen hienot kesälomamuistot. Visby, Riika ja Maarianhamina ovat ennestään tutut kohteet ja uutuutena on kiehtova Pietari.

Pietari
Uutuusristeily Europalla Pietariin tarjoaa upean päivän kauniissa miljoonakaupungissa mielenkiintoisiin kohteisiin tutustuen! Lähtöpäivät 29.4. ja 1.6. Retkinä mm. kaupunkikiertoajelu, kaupunkikiertoajelu ja Eremitaasi, Eremitaasin museo ja kanavaristeily, Pietarhovin palatsi ja alapauisto sekä Iisakin kirkko.

Pietari-risteily / Europa - lue lisää >>

Riika
Baltian Pariisiksi kutsuttu Riika lumoaa kävijän! Europan erikoisristeilyllä pääset tutustumaan hurmaavaan kaupunkiin ja viettämään aikaa Europalla. Lähtöpäivät 28.6. ja 11.8. Retkinä Riian kaupunkikierros bussilla ja kävellen,  retki Rundalen linnaan sekä retki Jurmalaan.

Riika-risteily / Europa - lue lisää >>

Visby
Ruusujen kaupunkina tunnettu Visby kutsuu viihtymään. Lähde nauttimaan kesästä ja tunnelmasta Visbyn risteilylle! Lähtöpäivät 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8.2020. Retkinä mm. Panorama-kiertoajelu, Karun kaunis Luoteis-Gotlanti ja Visbyn kaupunkikävely, Gotlannin kaunis länsirannikko.

Visby-risteily / Europa - lue lisää >>

Maarianhamina
Kaksi yötä Europalla ja päivä ihastuttavassa Maarianhaminassa! Ainutlaatuinen Maarianhaminan risteily tehdään keskellä kauneinta kesää. Matkalla on koko päivä aikaa tutustua Maarianhaminan kauniiseen kaupunkiin, tehdä ostoksia tai osallistua mielenkiintoisille retkille. Lähtöpäivä 19.7. Retkinä mm. Maarianhaminan opastettu kävelykierros, Lumoava Geta, Myrskyluodon Maijan maisemissa.

Maarianhamin-risteily / Europa - lue lisää >>

Uppsala
Uutta on myös Päivä Uppsalassa -risteilyt, joilla suunnataan perinteisen Tukholman sijasta oppaan johdolla päiväretkelle Uppsalan kauniiseen kaupunkiin. Matkat tehdään Silja Linen laivoilla. Lähtöpäivät 23.6. ja 14.7.

Päivä Uppsalassa -risteily Helsinginstä / Silja Line - lue lisää >>